500 sprang ud som isskulptører i Børnenes Hovedstad

2/19/2013

Der blev hakket og filet. Hugget og brændt i det telt, som Billund Handelsforening havde sat op på terrassen foran Capital of Children Company på Gammelbro fredag den 15. februar 2013 i vinterferien.

150 børn førte efter tur stemmejernene og formede de flotteste isfigurer ud af de små isblokke. De fik råd og vejledning af iskunstner Søren Cip Nielsen fra Ice Team, som også stod klar med gasbrænderen, når børnenes isskultur skulle have smeltet overfladen blank.

Søren Cip har skåret et hjerte ud

Inde hos Capital of Children Company tegnede andre børn og alle dem, der ventede på tur. Der blev både brugt tuscher på vinduer og på papir – helt efter aftale. Der blev også drukket saftevand og nydt kager fra Billund Bageri.

Pige med hjerte

Børnenes forældre og bedsteforældre varmede sig på de dampende kaffekrus og fik samtidig tid til at udveksle glade smil med de andre voksne.

Børn tegner med tuscher på vinduerne

De knap 500 deltagere var med til at gøre arrangementet i Børnenes Hovedstad til en kæmpe succes til stor glæde for arrangørerne: Billund Handelsforening og Capital of Children Company.