Tak for hjælpen med at pynte det gamle Rådhus

11/2/2012

Hundredvis af borgere nød det flotte syn på BillundNatten. Udhulede græskar med fyrfadslys, som fik det til at lyse ud af næser og takkede munde. Kæmpe edderkopper – nogle skabt af sorte plastikposer med visne blade i. Farlige spøgelser med diodelygter som blinkende øjne. Og svævende flagermus og græskar fint udklippet i pap.

Capital of Children Company holdt det elektriske lys slukket i det gamle Rådhus og lod det stå helt i græskarens tegn. I den gamle kantine spredte det lokale ”Miss Little John” hyggelige toner.

”BillundNatten var en oplagt mulighed for at udnytte vores kommende bolig – en del af det gamle rådhus - og inddrage flere hundrede børn i oppyntningen, siger Mette Thybo, administrerende direktør i Capital of Children Company.

Hun glæder sig over, at så mange af byens børn og voksne tog imod udfordringen med at pynte rådhuset.

De 200 græskar overtog Capital of Children Company fra LEGOLAND, som havde brugt dem til Halloween i efterårsferien. Herefter hjalp børn fra BillundSkolens SFO, fritidsklubben Gaarden, børnehavebørn fra Børnenes Univers i Billund samt ikke mindst rigtig mange kommunale og private dagplejebørn med at skære dem ud.

Dagplejerne slæbte græskar med hjem i barnevognene. Og kom balancerende tilbage med dem udskårne efter alle kunstens regler, fortæller Mette Thybo:
”Jeg så blandt andet en dagplejefar, som kom kørende med sin smarte vogn fyldt med små poder, mens de flotte græskar balancerede på vognens tag.”

Direktøren glæder sig over, at arrangementet i Rådhuscentret gik så godt, og det får hende til at love, at Capital of Children Company gentager noget lignende allerede næste år. Også selvom det bliver uden resten af aktiviteterne i BillundNatten (som jo kun holdes hvert andet år).

Halloween